Punktering!

Det fick jag och Isabelle när vi skulle till farmor idag, fick plocka väck däcket vid uno-x i smålandsstenar, uno-x kunde ej laga däcket så fick be hanna ringa sin mamma och så kom hon och lämnade sin bil till mig, det bar upp till vianor som inte hade något däck hemma, vidare hem med lillan och svärmor, plocka upp Richard som körde mig till alvens som hade däck hemma, men inte samma sort men det kostade mig 1875kr för en jävla punktering! fy fan! vi ses.

Fredag!

idag har vi varit hos farmor och hennes enorma vovve, senare på kvällen grillade vi hos Hannas syster Tessan, det var jättegott.Stack iväg hem själv och hängde upp tvätt då ringer Malin och ber mig hämta Isabelle, så nu ligger hon och sover i våran säng vi ses..

hunden vovve sitter på trappen hos farmor hos farmor

Promenad!

Idag tog jag,Isabelle,Leo en preomenad upp till mormor men mormor var inte hemma så vi snackade lite med Richard tog även en cigg av honom men imorgon måste jag sluta röka klarade jag 7månader så ska jag klara det igen vi ses.

Rastlös!

Det har vi varit idag först var vi en runda på draken träffade en del arbetskamrater efter det en visit hos faster ninni, efter det hem och nanna, sen åkte vi till mormor en snabbis sen till farmor kollade på hästar, sen så var det dags för middag, nanna igen.Sen tog vi oss en promenad till konsum och träffade morfar som vi följde med till kindbloms, efter det en sbann visit hos mormor igen (tvungen ha en cigg) nu väntar vi på Hanna (saknar sig faktiskt lite ibland fast jag inte visar det) vi ses.

hos farmor

hos farmor

Saknaden!

Idag börjar jag faktiskt sakna mitt arbete lite, mina arbetskamrater som får mig på bättre humör, funderar om jag och Isabelle ska ta en preomenad inte så bra väder idag faktiskt, har sovit konstigt i 2st nätter nu.Håller på att laga mat till oss nu kassler och ris (jag äter bara kassler) medans Isabelle sitter och leker på golvet med sina leksaker. Vi ses

Måndag!

Idag har jag och Isabelle varit på apoteket och köpt nikotin tuggummi så imorgon kör jag igång med att sluta röka igen, vi var även på mitt jobb en snabbis och lämnade kvitton och hämtade ett papper.Sen åkte vi till kossorna (faster ninni) och hämtade bells paket en skrollan docka (hon är lite rädd för den) sen bar det hemåt igen vi ses!

lite bilder på Isabelles presenter som hon fick!

1års presenter

Födelsedags kalas

det hade vi idag för att Isabelle fyllde 1år i ondags (15 April) det var mycket plock med stolar och bord, tårtorna hade Hanna & svärmor gjort dagen innan (Hanna la på grädde och jordgubbar idag på morgonen) så dom höll på i 4 timmar igår, tur så slapp jag.Så idag kom farfar, Hanne ,Morfar, Mormor, Faster, Moster och många fler vi var över 20st, Gillar inte att vara med så mycket folk runt omkring mig men det gick bra.Isabelle fick en gunghäst,kläder,docka,godis ägg,pengar och en massa andra saker.Lägger upp lite bilder från kalaset.

Isabelles kalas Isabelles kalas Isabelles kalas Isabelles kalas Isabelles kalas

Isabelles kalas Isabelles kalas Isabelles kalas Isabelles kalas Isabelles kalas

Härligt!

Visst är det härligt väder idag har jag och Isabelle varit ute med hennes cykel och kört omkring, vi har även suttit på altanen ett bra tag, hon älskar sin span & spade.Väntar på att mamma Hanna ska komma hem nu så vi kan börja laga lite mat, vi ses.

ute

Tuffing!

Fick min lilla söta dotter att pröva bobbycaren hon fick av farmor, fick ett konstigt sms från en jobbarkompis där det skrevs att dom ville att vi på konventeringen ska jobba dagtid, kan vi väl om i får behålla samma lön.Men det kan vi ju glömma för Vdn är en riktig snåljåp, han skriker när han skiter så illa är det.Annars så har jag och isabelle varit i hylte hälsat på faster bittan en snabbis idag också, vi har äen varit hos farmor, igår var vi i sandlådan och lekte med hennes spadar och hinkar, det tyckte hon ar skoj, nu håller vi på med maten till Hanna. Vi ses

Bobbycar

Grattis!

isabelle fyller 1år idag så vi sitter och väntar på att Hanna ska komma hem så vi kan öppna presenterna, annars har vi varit i hyltebruk en snabbis hos faster Bittan sen så hamnade vi en runda hos Marina & Alex, drack en kopp kaffe hos dom.Sen skule hon ha lite mat och det grisades rejält som ni kan se på bilderna så det var bara till att byta kläder på henne.Vi ses

matdags

gullig

Bvc!

idag har jag och Isabelle varit hos bvc för läkarkoll & vikt, Hon var helt hysterisk där inne.Sen har vi varit hos farmor en runda, farmor ska ju köpa en bobbycar till Isabelle i födelsedags present, Hon fyller 1år imorgon.Var rätt svårt att få tag i en bobbycar hon ringde leksaks affaren men dom hade inga (leverastid 4-5 veckor) för en plastbil, Men hon hittade i Ullaed så imorgon ska farmor & faster Linda åka ner dit.Inte säkert att farfar kommer på Isabelles kalas heller Hanne har blivit sjuk.Jag och Isabelle tog en långpromenad i skogen idag och så ha vi lekt en hel del. Vi ses

Vagnen

hunden

Ont!

Idag när jag vaknade så hade jag ont i nacken ännu mer än vad jag hade igår,.Igår så fick Isabelle en födelsedags present tidigare av faster Bittan för hon kan inte gå på Isabelle ett års kalas, Isabelle såg så stolt ut när hon visade dockan för pappa .Farmor kommer inte heller för hon kunde inte heller,Men hon har ju fullt upp med annat så får hoppas att hon kommer på nästa kalas!.Igår skulle jag och Hanna köpa pizza men pizzorna var stängda i Smålandsstenar så svärmor (Tur att du finns) kom ner och såg till Isabelle så vi drog iväg till Hawaii i hylte och hämtade pizza som vi åt hos min syster Bittan och pratade lite med henne.sen bar det av hem och då hade svärmor somnat Isabelle så vi kollade lite på tv, sen gick Hanna och la sig då passade jag på och hälsade på Marina och Alex igår vid 00.00 tiden, kollade några torrenssidor på Alex dator.

Isabelle med dockan som hon fick av faster Bittan

Isabelle med docksäng

Vax on vax off!

Gjorde som karate kid igår och vaxade Hannas bil blev faktiskt riktigt bra alla flammor hon hade i lacken försvann

Hannas bil

Idag pys vi iväg igen innan mamma Hanna vakande till faster Ninni, Isabelle ska få en basäng med rushbana i kan även användas som en sandlåda.Hon har även fått en jättestor rushbana och en stor gunga men måste få hem dom på nåt sätt, ska fråga Hanne om jag kan låna hennes bil någon dag och hämta det med släp för har ej någon dragkrok.Nu ska Hanna och min lilla söta dotter åka till faster Bittan dom ska lämna barnkläder till några (Hanna sorterade ut en hel del häromdagen) Jag ska försöka plocka upp lite här om jag nu orkar är helt paj man blir sån av att inte kunna sova på natten, men man får mer timmar på ett dygn.Tog lite bilder på mina Älsklingar nyss.

Hanna och Isabelle sitter i solen Hanna och Isabelle sitter i solen Hanna och Isabelle sitter i solen

Byta däck!

Idag har vi varit iväg och bytat däck på Hannes bil, vi smet iväg medans Hanna sov.Byte däcken ganska snabbt Isabelle började bli lite gnällig men det var inte så farligt.Idag ska vi grilla igen, men det blir fläskfile så det blir nog jättegott, ska kanske dra iväg och byta däck på hannas bil också så har jag det gjort sen.

Faster!

Idag har jag och Isabelle varit hos farmor på morgonen mamma fick sovmorgon idag för hon var på hottelet igår.Sen bar det av till faster själv en runda sålde lite skivor till henne, hon fick dom billgt för annars hade Isabelle ätit upp dom.Fick även en rushbana av faster men måste få hem dom på nåt sätt, får be Janne ta traktorn nån dag!Lite bilder från fasters ladugård.

kosssa kossor

Uppdaterat 13.20
Fick ett ryck och började städa lite innan vi ska iväg till Hakarp och grilla hos min syster Linda och Per, vi tar bara med hamburgare gillar inte flintastek men hamburgare går bra.Annars inget nytt jag jobbade min sista dag i fredags och ska nu vara pappaledig tills 18 maj, får försöka hitta på lite saker med Isabelle men kommer bli jävligt rastlös av att vara hemma vi ses

köket Sovrum rum rum

Uppdaterat 19.25:
Kom nyss hem från hakarp vi grillade hamburgare, vi andra tjuvstartade därför Per,Alex,Richard,Janne håll på att bygga ihop en jättebänk, blev helt slut när jag bar upp den så nu ska jag bara slappa.Här är en bild på faster Linda's lilla hund

Lindas hund

Helvete!

I morse var jag nere och köpte mig ett paket cigg och har bara en kvar nu så imorgon ska jag pysa till jobbet utan att röka på morgonen. (får hoppas att det funkar) sover ju som en påtta skit så man håller sig pigg med en cigg i käften.Fick tid hos läkaren den 22 april får hoppas att det löser sig med mitt sömnproblem då, orkar fan snart inte mer. Vi ses!

Min sötis

Min lilla älskling!

Byggfolie!

Varenda dag man är helt slut efter jobbet jävla skitkörning man får stå där varenda dag men tjejerna/kärringarna eller vad fan vi ska kalla dom.Jobbet suger nu alltså var mycket roligare förr då trvslen var mycket bättre! (saknar dig Sölve Persson.Ska snart kolla på film Cocaine cowboys, känner mig helt mysko idag faktiskt, Vi fick en gunga av faster Ninni det var snällt men vi ska bara få hem den också =) Vi ses.

Grilla!

sitter här och väntar på Hanna som skulle åka och handla gröt till lillan, hon fick en jättebula när Dennis lekte med henne.Snart ska vi grilla väntar på Svärmor,Richard,Malin så jag kan tända grillen.Hanna Isabelle,Malin åkte till hylte innan jag och Richard,Dennis körde efter vi hade inget att göra.Vi ses!

Äntligen fredag!

Har varit en hård vecka somnat sent vaknat tidigt känns lättare att gå upp på fredag morgon.Det hade ringt en arbetsgivare och frågat saker om mig, sen gick rykterna på hela företaget tog inte lång tid förran det var utgollat! får man inte söka andra jobb eller??? verkar inte så men vänta tills det vänder då ska jag göra allt för att lämna skitstället, det enda man är kvar för är arbetskamraterna resten suger som fan.Jag och lilltösen ska nog åka till farmor en liten runda kolla på hästarna och äta kakor, Vi Ses!


Farmor

Jag och Isabelle var och hälsade på hos farmor, Isabelle åt en våffla och tittade på hästarna. Vi Ses

Farmor och Isabelle Hästen

Skitkul!

Fick ju pengar i januari för mitt förslag 5000kr är värt mycket mycket mer, hade även ett annat förslag 3mm bobiner istället för 4mm, det är genomfört fick inte en krona för det förslaget, blåshoror kallar man sådana personer.Ska inte lämna in ett enda förslag till så parasiten kan tjäna ännu mer pengar, blir så jävla förbannad när man ger förslag som dom sparar pengar så belönas det inte, så jävla fult, hoppas du kan sova om nätterna din snåla jävla blåshora!

förslaget som gav 5000kr

Hade faktiskt rätt skoj på jobbet idag körde 12an först sen så körde jag 7an, ställde in dubbelbana och det fungerade bra, men tog väck det igen eftersom ser idioten (Badbollen produktion chefen) så får vi fortsätta köra så.

dubbelbana Dubbelbana

Min syster bil brann också upp, upplagad för 20000kr för nån vecka sen, bilverkstan kan inte laga bilar det märks ju här!

så fin


Tidigt!

idag vaknade Isabelle innan sju så nu är man trött som bara den, ska se ifall hon vill sova snart igen, ska passa på och titta på Ong bak 2, kanske försöka somna om en stund också.Har betalt in räkningen från Autoconcept också, fick ju min bil igår allt gick på försäkringen som tur var. Vi Ses

RSS 2.0