Stressigt!

Ska snart till jobbet har varit jävligt mycket stress, var tvungen att åka och hämta bilen i värnamo, sen hade dom jävlarna middag så man blev stående där i 40min.Vill tacka min snälla svärmor för att hon ställer upp i sista minuten, hon ställer jämt upp TACK.Ringde även tandläkaren och avbeställde en tid och då sa dom idioterna att jag kanske får betala 300kr fan heller ringde i god tid ju.Vi Ses

Värnamo!

kom nyss hem från värnamo har lämnat in bilen så får väl den imorgon eller på onsdag.Har lånat min systers bil nu bromsarna är ju helt slut stål mot stål så man får köra lungt som bara den, snart ska jag till jobbet  och jobba eftermiddag och det suger som bara den, tur så slipper man se producktionchefen så mycket när man jobbar eftermiddag han är lika dum som en badboll! (helt tom), kolla in familjenab.blogg.se deras gravsten, lilla kevin finns med på den!!! konstigt som bara den

Bilen!

Igår när jag skulle somna Isabelle så slocknade även jag, vaknade upp vid 04.00 (Vintertid) när jag hörde Hanna öppna dörren.Hon hade varit chaffis till Falkenberg, så Jag och Isabelle låter hon sova lite extra idag så hon inte blir sur.
Ska försöka se om nån är intresserad av min bil satte ut den på http://www.saljdinasaker.se/ för 245000kr, lyckas jag sälja den så köper jag en bil för 100000kr istället men är så jävla sugen på en M5 vi får se.Snart ska jag och Isabelle åka till Faster Bittan i hyltebruk och hälsa på en runda.

sötisen

Uppdaterat 15.30:
Vi har varit ute och gått en runda förbi hörsjöbadet och så passade vi på att handla, Hustler (Pappas) och barnmat till Isabelle.Hittade en bil som jag ska ha om jag lyckas sälja min http://www.blocket.se/vi/20864416.htm?ca=17_s den är så jävla fin alltså =)

Lördag!

Idag har jag varit hos Pappa och fixade hans tv, Isabelle fick påskägg av Farfar och Hanne, finns ingen bättre Pappa han har altid ställt upp på mig.Har även städat och satt barnlås, elkontakt skydd så inte lilla Isabelle stoppar saker i uttagen eller kommer åt knivar och sånt, var ett riktigt pilljobb.Svärfar ska äta här idag det blir tacos, Gott! har tyvärr rökt idag igen ska försöka imorgon igen fick nikotin tuggummi av Isabelle Farfar (Min pappa). Vi ses.

Isabelle fick påskägg av farfar......

Onsdag, Torsdag. Fredag!

I Onsdag hade vi besök av Mikael och Dessi som gav Isabelle en lite tidig fördelsedags present en bilbarnstol, Hon fyller redan 1år i April vad tiden går fort!.Dom hade även köpt med saker till våra eluttag så inte prinssessan pillar i dom, även lårlås som är ett riktigt pilljobb att sätta dit, dom köpte även med en present till Isabelle som hon får av mamma (Hanna) och pappa (Jimmy), men hon ska få lite till!

Tack Mikael och Dessi........

present



Så i torsdag åkte jag och min lilla prinsessa till Gislaved med Sambo Hannas bil (saab blehhh) och inhandlade bälten till bilbarnstolen.

Nu är det fredag och det känns så jävla gott alltså försökte vila en stund men kunde inte somna, så började fixa en skiva till Annsofies pojke som han ska ha till melodifestivalen i skolan tror jag, hoppas han blev nöjd så var nyss hos dom 
och lämnade av cd-skivan som jag hade rippat i delar,  var inte så svårt som tur var.

Skulle dumpat av skivor hos Mark (Arbetskamrat en bra sådan, men han äter för mycket chocklad) men hade lite annat att göra så han får dom imorgon  (Heat & 44min) 44min rekommenderar jag http://www.imdb.com/title/tt0362389/ den är verklighets baserad, den har fått 6.4/10 i betyg!

Väntar fortfarande på mina älsklingar som är på väg hem nudom har varit och handlat mat i värnamo, får se vad det blir för gott.Ikväll skulle vi bara slappa äta lite godis kolla på film (antingen Fatso eller Yes man) men nu åkte Hanna till ett par kompisar men hon kommer snart tillbaks sa hon, men man vet ju hur tjejer är,

Imorgon Lördag så ska jag göra ett nytt försök att sluta röka ångrar mig jätte mycket att jag tog ciggen förra veckan, klarade jag 7mån så ska det gå igen, så håll tummarna!, Vi ses!

Jävla skit

Nu har jag rökat en fimp på morgonen och sen tog jag ett bloss nyss detta är fan inte bra.Men nu lite fina bilder på min motorcykel flicka =)

biker 

Smallcountrystone!

ett stort tack till http://blogg.passagen.se/smallcountrystones/ som gjorde så jag fick över 1000st besökare på någon timme, Stort tack! ska verkligen krama om dig om vi träfffas nog om det nu =)


Är jätte hungrig så håller på att laga lite mat samtidigt så sitter Isabelle och trycker =)) (undrar vad det kan vara för nåt i denna blöjan).Har i alla fall sovit bättre inatt så känner mig piggare men när man fick se lönelappen så blev man duster igen.Det är för jävligt att visa kan ta ut bonusar hit och dit på flera miljoner medans vi vanliga arbetare får jobba för skitlön.

Här är lite bilder på en av mina ögonstenar.

bollen

Inte så roligt att gunga bättre att försöka slicka på kedjan =)

gungar

Rökning!

Nu verkar det som jag har börjat röka igen har redan rökt 3st cigg idag, sen säger jag att det ska vara sista ciggen hela tiden, men nu ska jag försöka att inte röka en dum jävla ovana.Fick sova 2timmar inatt orkar fan inte med detta mer börjar förstå varför man tar amfetamin som jag gjorde innan för att orka med dagen, Älskar dig Hanna Ekegren och Isabelle Karlsson av hela mitt hjärta ska ni veta.Hoppas jag kan sova mer inatt kan fan inte fatta varför det ska vara så svårt att få sömnmedicin utskrivet när man varit missbrukare, vi hörs imorgon ifall jag orkar blogga, Hej!

mitt allt

Tack!

Vill tacka Maria för att hon har fixat iordning min blogg, det blev cool, TACK.Igår var vi i Reftele och hämtade Sandra och några andra tjejer, vi åkte en runda till hyltebruk men borta bra men hemma bäst!, hade en jävla hemlängtan.Idag ska vi bara ta det lungt snart jobb igen suck, man jobbar för mycket här i livet.

Grilla!

idag har vi varit iväg och grillat vid släthults kvarn, det var gott och mycket trevligt.Ikväll så ska vi bada lite bastu svärmor ska passa Isabelle en timme, försökte toppa bilen men vågade inte det sista =/ (på motorbanan)




lite bilder från grillningen.

jaaaa yippe japp grilla

Sommardäck

Nu har jag tjuvrökat en halv cigg och det var faktiskt gott men nu ska jag inte röka igen, väntar på att Hanna ska komma hem så jag kan dra och byta till sommardäck på bilen, väntar även på att min syster dessi ska skicka bilder på bilbarnstolen som jag ska kanske köpa, får betala min fina räkning jag fick igår på 7200kr jävligt surt faktiskt har mycket utgifter denna månaden och min älskade dotter fyller också år, bilskatten kommer också, hoppas jag får jobba lite övertid denna månaden.Vi har i alla fall städat nu så mamma kanske blir glad när hon kommer hem från jobbet, har även bytt ut en del lampor till lite mer sparsamma lampor ska se ifall det blir någon skillnad.

Uppdaterat 16.00:
Nu är sommardäcken på vilken skillnad det blir på bil, och en glad nyhet till Isabelle får bilbarnstolen av Dessi och Micke (Göteborgare/fläskisen/bilringen/Bengtsson) i födelsedags present men jag ska bara köpa banden /Stort Tack).Ikväll så ska jag och Hanna mysa framför den nya wallander filmen, hoppas bara jag kan hålla mig vaken hela filmen =)

bmwen

Filmdags!

Började kolla lite på Bedtime story när Isabelle sov en stund, verkar vara en rolig film, snart dags att ge lillan mat, får bli korv med potatismos idag som Älsklingen Hanna lagade igår, ska in på netto senare när jag ska hämta turken ska köpa lampor och kanske en fläkt till min bärbara dator.Nu luktar det skit så nu är det dags att byta blöja känner jag blehhhhh.

Älskar er

badar älsklingarna

fick en fin räkning i postlådan idag på 7113kr som måste betalas, sen så kommer skatten på över 2000kr, blir inte någon kul månad.


Hyltebruk!

Isabelle ville gå upp kl 06.00 men det ville inte jag så lyckades få henne att somna om till 08.00 men är lika trött för det, vi åkte med filmer till faster och hämtade lite pengar som vi är tvungna att tanka för.Nu ska vi försöka somna om igen men det är lite så lätt.

vägen barnstol

Uppdaterat 12.30:
Vi har varit hos farmor och lämnat soppsäckar (Gratis är bäst) Isabelle blev helt galen när hon såg hästarna, nu ska jag till jobbet.

Banken

Idag tog jag och Isabelle en promenad ner till banken och satte in lite pengar på kontot, snart ska hon få nåt att äta, sen så är det jobb igen.

Nyfiken

Trött

idag kommer man vara trött Hanna är och jobbar och Isabelle vaknade 06.30 men imorgon blir det värre om hon vaknar så tidigt, börjar jobba klockan 14.00-23.45 så man kommer vara riktigt trött.Nu ska jag bränna några filmer till faster bittan kanske åker dit med dom imorgon, vi får se.

snygging

Uppdaterat 12.00:
Jag och Isabelle mys ner oss i sängen igen hon somnade som en stock, men jag lyckades inte somna igen, kollade på film istället och försökte somna om.Har dammsugit,diskat plockat iordning väntar på att svärmor ska komma nu så jag kan börja dra mig till jobbet.

tuffing

Leksaker

Godmorgon nu är kl 07.00 Isabelle vaknade tidigt idag så idag låter vi morsan få sovmorgon.Isabelle sitter och leker för fullt redan i stora rummet, jag själv ska försöka diska och städa upp lite så länge.Farmor fyller år idag men ingen som har bjudit oss dit hon har säkert glömt bort, moster bittan kommer och bränner filmer senare idag.

leksaker

Uppdaterat 16.40:
Nu har vi varit hos farmor och ätit smörgås tårta, vi har även gått runt hörsjö badet med morfar.Snart ska vi äta korv med bröd och kolla på film det får bli Bedtime stories.

ska ut

Tidig morgon!

Nu är klockan 05.30 var uppe tidigt går inte att sova, Hanna och Isabelle ligger och sover som vanligt, vi får se vad som händer här under dagen mår inte jätte bra idag också men det är bättre i alla fall.

Uppdaterat 13.20:
Idag åkte vi till Hyltebruk (lilla chicago) och hälsade på Faster Elisabeth (Bittan), isabelle var lite blyg för henne först men i slutet så blev det bättre.

hos faster

hos bittan hihihihi

Sjuk!

Idag så är man sjuk feber och förskyld som bara den, har två st karens dagar på denna löningen som kommer suck =(,  bara inte Isabelle får detta, Det kom ett riktigt snöoväder igår men snön verkar försvinna fort nu.

sover

Vinter

Uppdaterat 12.30:
verkar som alvedonen börjar avta nu, känner mig förbannat slö igen.Ska försöka spela lite Gta IV, se ifall det fungerar bra att spela på PC, det verkade fungera bra men för lite minne tyckte jag, ska försöka sätta upp min server nu ftp://karlssonjimmy.zapto.org får se ifall jag får igång den så bra som jag vill.


Mobil!

När jag kom till jobbet i Reftele så fick jag vända direkt för hade glömt min mobil, kan inte vara utan mobil idag om min lilla syster dessi ringer.Jag ska nämligen köpa hennes bilbarnstol tror jag, ska fundera en stund till.Satt och kollade i gamla fotoalbums hittade en bild när jag var liten =))

Jimmy baby

idag var även facket på besök och det verkar som det är slutförhandlat och turordning gäller (får vi hoppas)

Isabelle!

Krånglade som fan idag på jobbet fick även köra byggfolie med en nybörjare, kom hem försökte få isabelle att vila en stund, hon låg och pratate och svammlade en massa men somnade till slut, tror jag måste ha slumrat till nån minut, tog Isabelle på bar gärning när hon lekte med Pappas fjärrkontroll =)

Tvdosa

Eftermiddag!

Har inte hänt något speciellt mer än att turken (på jobbet) har erbjudit mig 3st kameler
kamelen 

för Mark's röv, men jag tycker den borde vara värd minst 4+ en bebis kamel.Sen så har jag och min dotter Isabelle lagat Mat till Mamma som slutar kl 16.00, det får bli fläskfile, pommes och nån sås till det.

Marks röv

Uppdaterat 18.00:
Vi gick till lekplatsen en runda efter middagen och lekte med Isabelle.Nu ska jag kolla på programet Cops.Vi ses imorgon

lekplats lekplats lekplats lekplats

Vaknade

Gick upp kl 06.15 idag kunde inte sova som vanligt, börjar bli riktigt jobbigt nu, men passade på att fixa mitt nätverk.Isabell vaknade vid åtta tiden, hon somnar kl 19.00 på kvällarna och sover till 08.00 på morgonen (inte dåligt).Idag ska vi till Lollo och tatuera oss, fylla i tatueringarna blir det.

morgonpigg

Uppdaterat 11.00:
Blev ingen ifyllning av tatueringarna, vi avbokade och tog en ny tid nästa vecka.Hörde att Lars (VD Draken) hade erbjudit en person 9månadslöner, lite snålt tycker jag, hon är ju 59år och det blir inte lätt att få jobb då.

Tvättning!

idag har jag och min sambo Hanna och min dotter isabelle (sov) tvättat våra bilar, och ikväll ska vi bjuda svärmor & svärfar, Malin och hennes kille på middag.

bilen

bilen

Hannas bil

isabelle

Uppdaterat 19.00:
Nu har svärmor,Malin,Richard och Dennis varit här och ätit köttfärsfyllda totillas.Svärfar hade ont i magen (hmm) så han kom inte, Körde Richard till stallet han skulle mocka åt Malin, så jag passade på att hälsa på syrran och hennes gubbe (slapptasken), försökte även hälsa på hennes lilla hund men det ville den inte.

Familj Lindas Hund

Snart kommer svärmor med marängswitch (tror det stavas så). Vi ses

Farfar

iIdag kom farfar och Hanne på besök, de hade presenter till Isabelle med sig. Det var 2 st gosedjur, den ena var även fylld med godis och man kan ha den som ryggsäck, den andra gosedjuret var en katt som mjuade om man tryckte på den (riktigt häftig).Sen bar det av till farmor och där åt Hanna och Isabelle semla (gillar inte semla själv) här kommer lite bilder

present

present

mormor mormor

Morgon!

Fick stiga upp klockan 07.00 pga Isabelle låg och gapade, tjatatde, hon har hållt på hela natten.Idag händer det inte så mycket mer än att man ska jobba kl 14.00.

Uppdaterat 12.00:
Försökte vila när Hanna och Isabelle var borta i några timmar men gick inte att somna. Väntar även på vaktmästarn som ska byta vårat tvättställ som har gått sönder, var en spricka i det när Hanna skulle kolla hur lång sprickan var så trillade det väck en stor bit =P

tvättställ

Uppdaterat 23.56
Äntligen helg, hade en ganska bra fart på jobbet idag lite surt att bara ställa om bobinerna 2 gånger men annars var det en kanon körning Scania i boxar.Jag och turken städade runt 12an så nu är det riktigt rent! vi Hörs

städa draken2

Tjena

Vaknade vid 08.30 idag, igår så hälsade jag på min lilla syster Linda och hennes lilla bebis

lindas bebis

satt och bläddrade på min mobil igår hittade en massa bilder från semestern, när vi var i Göteborg, High chaparall, Speeway här kommer lite bilder från det.

Göteborg:
002 003 004 

High Chaparall: Morfar
01 02 03 

Speedway: Hanne & Farfar
1 2 3


Hejsan

Vaknade nyss klockan är bara 08.30 sov inte så bra inatt, ska plocka in min bärbara dator och titta på en film innnan jag åker till jobbet.

mkin data

Uppdaterat 12.15:

Blev ingen film, morfar var här med Hannas cykel vi prövade att sätta Isabelle i cykelstolen, hon gillade att åka i den.sen så har hon kört lite motorcykel med mig =))

cykel

motorcykel

Vi ses imorgon!


Godmorgon!

Isabelle vaknade 07.40 så det va bara till att stiga upp trött som man är, försökte vila en liten stund men det gick inte.Snart är det dags att åka att arbeta men först ska jag ge lillan mat!

uppdaterat 12.30
gav lillan mat Biff stroganoff blev det, försökte få henne att sova men det ville hon inte ska iväg till bilhuset om en stund så dom får kolla min bil, sen blir det 10timmars jobb (man ska ha tur att man har ett jobb idag) Vi ses

mat

Uppdaterat 00.10:
Äntligen hemma efter 10 timmars slit och släp, körde på ganska bra idag faktiskt.som jag skrev tidigare så ska dom varsla 4st men ändå vill dom att folk ska jobba övertid i helgen, vilken jävla dubbelmoral.Blev faktsikt mycket glad när en arbetskompis erbjöd sig att ta min plats ifall dom skulle varsla mig =))
 
jobbet


ses imorgon!

Välkommen till karlssonjimmy.blogg.se!

Hejsan
Så nu är det dags för mig att försöka blogga lite varje dag. Här kommer lite information om mig
Namn Jimmy, Ålder 33år, bor Smålandsstenar, Sambo med Hanna ett barn Isabelle har en hund som heter Leo, Jobbar som maskinskötare på ett plastföretag (wwww.draken.se) Bil Bmw 325i årsmodell 2005, finns väl ännu mera att skriva om mig men det här får räcka,

Uppdaterat 13.00:
Har fåttt en hel del gjort idag bla, bytt bromsvätska på min bil (fick hjälp av Richard), fick suga ur bromsvätskan med slang, smakade inte gott kan jag säga er.Varit hos farmor med isabelle (åt lite godis) har även varit hos mormor och gungat med våran underbara dotter.

Gunga

Uppdaterat 17.30:
Nu när morsan är på bingo med svärmor så passade jag på att bada min lilla söta dotter, hon har även ätit gröt.Funderar mycket på varslet som kommer att bli på Draken, 4st personer ska bort men får hoppas dom tar sist in först ut enligt reglerna, måste hinna få ner mora träsk idag så isabelle kan titta på något annat än teletubies Ses imorgon!

badet


RSS 2.0